Schöne: "Volle ArenA iets anders dan kunstgrasveldje in Venlo"

18 augustus 2018, 11:58

Lasse Schöne weet dat Ajax zaterdagavond moet winnen bij VVV-Venlo om zich te herstellen van het puntenverlies van vorige week tegen Heracles Almelo. De Deense middenvelder hoopt dat zijn ploeg het niveau en de werklust van dinsdag tegen Standard Luik ook in Venlo kan laten zien.

Vorige week bleef Ajax steken op een 1-1 remise tegen Heracles. Toen hebben we er misschien te makkelijk over gedacht. Ik kan het me niet voorstellen, maar misschien is dat de reden", zegt de Deen tegen de NOS. Volgens hem moet het zaterdag beter. "We moeten leren van onze fouten. Gewoon volle bak gaan en als we een beetje in de buurt van het niveau van dinsdag komen, moet het goed komen."

Hij zegt dat het lastiger motiveren is voor een wedstrijd in De Koel dan in een uitverkochte ArenA. "Een volle ArenA is wel iets anders dan spelen op een kunstgrasveldje in Venlo. Je moet je motivatie ergens anders vandaan halen. Als je de ArenA binnenloopt tegen Standard, het stadion zit bijna vol en je speelt een belangrijke Europese wedstrijd, dan komt het vanzelf. Maar goed, daar zijn we profs voor. We moeten niet op zoek gaan naar smoesjes, we moeten de wedstrijd gewoon winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen