Eijer verwacht lastige avond: "ADO heeft wat goed te maken"

24 augustus 2018, 09:00

Fortuna Sittard staat na twee duels op één punt in de Eredivisie en de promovendus hoopt vrijdagavond de eerste driepunter te behalen. Er zal daarvoor moeten worden afgerekend met ADO Den Haag. Geen gemakkelijke klus, beseft René Eijer.

ADO verloor beide duels en zal erop gebrand zijn om vanavond van de promovendus te winnen. "Ze hebben wat goed te maken tegenover het eigen publiek. ADO gaat meteen pressen en dan krijgen we tot slot nog het bekende 'Haags kwartiertje'. Dan gaan ze er ook weer vol tegen aan", zegt Eijer tegen De Telegraaf.

Hij heeft zijn ploeg daar op voorbereid. "Mijn spelers weten wat hen te wachten staat tegen ADO. Daar heb ik ze voor gewaarschuwd." De coach kan nog geen beroep doen op aanwinst Amadou Ciss. De achttienjarige Senegalees is niet fit. "Amadou heeft pas een paar keer meegetraind. Het is te vroeg om hem in de wedstrijdselectie op te nemen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen