Slutsky hoopt dat Vitesse heeft geleerd van ontmoeting met Ajax

14 september 2018, 14:02

Leonid Slutsky hoopt dat Vitesse de lessen heeft getrokken uit het duel met Ajax (4-0 verlies). De oefenmeester wil tegen PEC Zwolle komend weekend een heel andere ploeg zien dan hij in Amsterdam zag. En ondanks de interlandbreak en een flink aantal twijfelgevallen bij de Arnhemmers, denkt de Rus dat Vitesse daar klaar voor is.

"Het is altijd maar de vraag hoe spelers terugkeren van interlands. Sommige spelen wel, anderen niet. Daardoor ontstaan er verschillen in de fysieke gesteldheid van de spelers", weet de coach op de clubsite. "Maar we zijn er klaar voor." Tijdens de interlandbreak viel wel Charly Musonda geblesseerd uit in een oefenduel. De coach noemde zijn afwezigheid van de komende maanden 'een flinke tegenvaller'.

Ook verdediger Rasmus Thelander is nog altijd niet van de partij tegen PEC Zwolle, terwijl Hilary Gong (knieblessure), Bryan Linssen (enkelblessure) en Alexander Büttner (liesblessure) twijfelgevallen zijn. Arnold Kruiswijk traint wel weer met de groep mee, maar zit nog niet bij de selectie. Dus zijn er redelijk wat twijfelgevallen voor de onmoeting met PEC, de ploeg van wie Slutsky onder de indruk is.

"Ik heb een aantal wedstrijden van hen gezien, ze hebben een goede indruk achtergelaten. Ik hoop dat we wat geleerd hebben van het duel met Ajax, zodat we ditmaal een beter resultaat weten te behalen", aldus de oefenmeester van de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen