Slutsky: "Om eerlijk te zijn wilde ik Ødegaard wisselen"

16 september 2018, 20:43

Martin Ødegaard heeft bij zijn basisdebuut voor Vitesse geen grote indruk gemaakt. De huurling van Real Madrid speelde onopvallend tegen PEC Zwolle en zou na een uur spelen eigenlijk naar de kant worden gehaald door Leonid Slutsky. De Rus bedacht zich echter.

Ødegaard maakte uiteindelijk de wedstrijd vol. "Om eerlijk te zijn wilde ik hem na zestig minuten wisselen, want hij kwam soms te laat bij de tweede bal. Maar hij verbeterde zich. We speelden verdedigend en dat ligt hem wat minder goed. Hij is het liefst aan de bal, maar hij heeft vechtlust getoond en onze verdediging ondersteund", aldus Slutsky tegenover FOX Sports.

Het treffen tussen PEC Zwolle en Vitesse zal niet de boeken ingaan als een spectaculaire wedstrijd. Voor rust scoorden de bezoekers uit Arnhem twee keer, na de theepauze gebeurde er vrij weinig. "Het was weliswaar niet onze beste wedstrijd, maar we hebben de wedstrijd negentig minuten onder controle gehad en twee keer gescoord. Het is een goed en een verdiend resultaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen