Douglas Costa door het stof na weerzinwekkend gedrag

16 september 2018, 23:15

Douglas Costa heeft zijn excuses aangeboden voor het wangedrag dat hij zondag op het voetbalveld vertoonde. De Braziliaanse aanvaller verloor zijn zelfbeheersing en gaf een kopstoot, deelde een elleboogstoot uit en spuugde Federico Di Francesco in het gezicht. Voor dat laatste incident werd Costa van het veld gestuurd

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle fans van Juventus voor mijn reactie in de wedstrijd van vandaag", zegt hij via Instagram. "Ik verontschuldig me ook bij mijn teamgenoten, die altijd voor me staan, in goede en slechte tijden. Wat ik deed kon echt niet, daar ben ik mij van bewust. Daarom bied ik mijn excuses aan iedereen aan. Ik wil duidelijk maken dat deze misplaatste houding op het veld niet overeenkomt met wat ik voorheen heb laten zien in mijn carrière."

Costa hangt een lange schorsing boven het hoofd. Zijn frustratie is in elk geval niet te wijten aan het resultaat dat Juventus boekte. Door twee doelpunten van Cristiano Ronaldo won de club uit Turijn met 2-0 van Sassuolo.

Lees ook: Douglas Costa trapt

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen