Bale vindt Real Madrid meer een team zonder Cristiano Ronaldo

17 september 2018, 14:43

Real Madrid-aanvaller Gareth Bale vindt het niet per se een groot nadeel dat Cristiano Ronaldo is vertrokken. De Welshman, die zich samen met Karim Benzema vooralsnog over de erfenis van de Portugees buigt, vindt dat De Koninklijke dichterbij elkaar gekomen is. "Er staat een team en het draait niet meer om één speler."

Dat vertelde hij na het gelijkspel tegen Athletic Bilbao (1-1), waarin hij werd gewisseld. Bij dat treffen in de Primera Division liep Real Madrid tegen het eerste puntverlies aan. "Misschien zijn we nu iets meer ontspannen dan met Ronaldo", dacht Bale, die ook blij is met de nieuwe coach, Julen Lopetegui.

"Het is een voordeel dat hij Engels spreekt", aldus Bale in de Spaanse media. "Of hij een betere coach is dan Zinedine Zidane? Ik denk niet dat ik daarop moet antwoorden." Zeker is dat Lopetegui in elk geval een betere relatie heeft met de nieuwe aanvaller, die eerder nog weg wilde dat hij niet mocht starten in de Champions League-finale. "Ik was boos, heel erg boos om eerlijk te zijn dat ik niet mocht starten."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen