FC Eindhoven laat oude bekende Biemans meetrainen

17 september 2018, 15:28

Bart Biemans is opgedoken bij FC Eindhoven in de Eerste Divisie. De club die na vijf duels nog puntloos onderaan staat laat de centrale verdediger de komende weken meetrainen met het eerste elftal. Het contract van de Belg liep deze zomer af bij FC Den Bosch.

Op dat moment was hij geblesseerd en werd zijn verbintenis niet verlengd in Den Bosch. Eerder speelde hij voor Willem II en Roda JC, voor wie hij zowel in de Eerste Divisie als Eredivisie in totaal meer dan honderd wedstrijden speelde. Uiteindelijk kwam hij terecht in Den Bosch, waar hij tot zijn blessure een gewaarde kracht was.

In de jeugdopleiding speelde hij voor FC Eindhoven en die club biedt hem in elk geval de kans om mee te trainen. Al kunnen ze zijn inbreng ook goed gebruiken: tot dusver werd er verloren van achtereenvolgend Jong PSV (2-1), Go Ahead Eagles (1-2), Almere City FC (1-2), Sparta Rotterdam (2-0) en MVV (0-1). De club die deze zomer de nodige moeite had om te voldoen aan het minimale aantal contractspelers kent daarmee de slechtste start uit de clubhistorie.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen