De Wit helpt Jong Ajax aan zege bij terugkeer Cerny

17 september 2018, 23:03

Regerend kampioen Jong Ajax heeft de juiste vorm te pakken in de Eerste Divisie. Vorige week werd er al gewonnen bij Jong AZ en ook maandagavond hebben de Amsterdammers de drie punten gepakt. Helmond Sport werd gemakkelijk met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Bij Jong Ajax was Dani de Wit de grote man. De aanvoerder van de beloftenploeg zorgde al na een kwartier voor de openingstreffer en bepaalde de eindstand in het tweede bedrijf op 2-0. Tussendoor had Danilo Pereira de kans om ook te scoren, maar hij miste een penalty. Keeper Stijn van Gassel bracht redding. Toch sloot Jong Ajax de wedstrijd simpel winnend af. Daardoor klimt de ploeg naar de vijfde plaats, terwijl Helmond Sport nog wacht op de eerste zege. De Brabanders hebben na vijf duels pas drie punten, terwijl de teller bij Jong Ajax op tien staat.

Goed nieuws voor Ajax was dat Vaclav Cerny in de basis stond en een helft meedeed. Hij maakte zijn rentree na langdurig uit de roulatie te hebben gelegen met een knieblessure. Kasper Dolberg zou ook in actie komen, maar kampte op het laatste moment toch met een terugval.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen