Grim liep baan bij Sparta mis: "Het was allemaal heel concreet"

19 september 2018, 16:31   Bijgewerkt: 19 september 2018, 16:42

Fred Grim leek de afgelopen zomer Dick Advocaat op te volgen als hoofdtrainer van Sparta Rotterdam, maar de club koos uiteindelijk voor Henk Fraser. De komst van technisch manager Henk van Stee zorgde ervoor dat Grim de klus misliep. Inmiddels is de 53-jarige Amsterdammer hoofdtrainer van RKC Waalwijk.

In gesprek met Voetbal International vertelt Grim dat de verscheidene partijen de intentie hadden om met elkaar door te gaan, tot Van Stee om de hoek kwam kijken. "Laat ik dit zeggen: het was allemaal heel concreet. We spraken over de toekomst, over spelers, met wie wilden we door en met wie niet, over de invulling van de voorbereiding, over de samenstelling van de trainersstaf. Dan mag je aannemen dat je er met elkaar uit wilt komen denk ik. De intentie was duidelijk, beide partijen waren enorm tevreden."

Grim kreeg een onverwacht belletje van Van Stee. "Ik dacht dat hij belde om alles rond te maken, maar hij meldde dat Fraser was vastgelegd als trainer. Dan sla je wel even dicht. Ik ga niet zielig zitten doen hoor, begrijp me niet verkeerd. Zo gaat het in de voetballerij en niet alleen in de voetballerij natuurlijk. In het normale leven werkt het ook zo. Daar kun je wat van vinden, maar daar heb je toch niks aan."

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen