Robben en Memphis in de basis, Karsdorp en Kluivert op tribune

19 september 2018, 20:14

Bayern München start woensdagavond met Arjen Robben in de basis aan de uitwedstrijd tegen Benfica. De clubs zijn de groepsgenoten van Ajax, dat het in eigen huis opneemt tegen AEK Athene. Olympique Lyon begint in het Etihad Stadium met Memphis Depay in de punt van de aanval tegen Manchester City.

In Amsterdam zullen ze de verrichtingen in Portugal na de wedstrijd tegen AEK Athene nauwlettend in de gaten houden. Ajax hoopt in de Champions League te overwinteren en zal zodoende twee clubs onder zich moeten houden. Het Bayern van Robben heeft op papier de sterkste ploeg van Groep E.

Olympique Lyon hoopt eveneens de groepsfase te overleven. Depay is één van de sterspelers van de Fransen en keert voor even terug in Manchester. Daar speelde een kleine twee jaar geleden voor Manchester United, waar hij niet slaagde.

Kluivert en Karsdorp

Geen Nederlandse inbreng bij Real Madrid - AS Roma. Zowel Justin Kluivert als Rick Karsdorp is niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Zij nemen in de Spaanse hoofdstad plaats op de tribune.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen