Internazionale ontsnapt ternauwernood aan nieuw puntenverlies

22 september 2018, 22:28

Internazionale blijft aanmodderen in de Serie A, maar heeft zaterdag wel weer eens drie punten gepakt. Op bezoek bij Sampdoria leek het in 0-0 te eindigen, maar Marcelo Brozovic kroonde zich in blessuretijd tot matchwinner: 0-1.

Vorige week verloor Inter thuis van Parma en vandaag leek het bij Sampdoria weer mis te gaan. Het was een avond waarop alles net niet lukte voor de ploeg uit Milaan. Een treffer van Radja Nainggolan werd in de eerste helft afgekeurd, Antonio Candreva raakte de lat en in de slotfase werd er ook een doelpunt van Kwadwo Asamoah afgekeurd na ingrijpen van de VAR. Overigens werd er ook een doelpunt van de thuisploeg afgekeurd. Toch pakte de ploeg van Luciano Spalletti uiteindelijk de drie punten. Kroaat Marcelo Brozovic pegelde raak na een corner en hielp Inter aan de zege.

Bij de bezoekers bleef Stefan de Vrij negentig minuten op de bank. Zijn Inter staat na vijf duels op zeven punten, waarmee het momenteel in de middenmoot bivakkeert.