Van Bronckhorst: "Dit zijn drie hele belangrijke punten"

23 september 2018, 15:49

Een late treffer van Robin van Persie volstond voor Feyenoord zondag om af te rekenen met FC Utrecht (1-0). Trainer Giovanni van Bronckhorst zag dat zijn formatie er in bleef geloven en dat stemt hem tevreden.

Feyenoord had al eerder in de wedstrijd kunnen scoren, zag de trainer. "We speelden in de eerste helft uitstekend, alleen beloonden we onszelf niet", reageert de trainer op de clubwebsite. "Robin kreeg een aantal schietkansen, maar was ongelukkig in de afronding. Uiteindelijk scoort hij met zijn hoofd."

Na de pauze kreeg Feyenoord meer tegenstand. "We kwamen een paar keer goed weg in de omschakeling. Toch bleven we erin geloven en uiteindelijk werden ook wij weer gevaarlijk. Ik ben heel blij dat we met alle energie die we erin hebben gestopt, toch de overwinning hebben gepakt. Dit zijn drie heel belangrijke punten."

Een mooie bijkomstigheid was dat Nicolai Jørgensen een halfuur meedeed en een scherpe indruk maakte. "Je ziet wat hij brengt, in fysiek opzicht en met voetbalslimheid. Nico is uitstekend ingevallen en wordt steeds fitter. Dat is belangrijk voor ons."

Feyenoord komt door de winstpartij in punten gelijk met Ajax, dat om 16.45 uur tegen koploper PSV speelt. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen