AC Milan wint weer niet: ditmaal een remise tegen Atalanta

23 september 2018, 20:06

Gennaro Gattuso heeft wederom niet gewonnen met AC Milan in de Serie A. De oefenmeester bleef zondagavond met zijn ploeg steken op een 2-2 gelijkspel tegen Atalanta Bergamo, dat in de slotfase gelijk maakte via Emiliano Rigoni. En dus heeft AC Milan slechts één duel van de eerste vier gewonnen in de Italiaanse competitie en staat het vooralsnog - net als het Atalanta van Marten de Roon - aan de onderkant van het rechterrijtje.

Dat het een moeizame middag zou worden, daar leek het helemaal niet op. Via Gonzalo Higuaín kwam AC Milan namelijk na een minuut al op voorsprong, terwijl Giacomo Bonaventura na twintig minuten de tweede maakte. Die treffer werd na ingrijpen van de VAR echter afgekeurd. En omdat AC Milan kansen bleef missen, kon Alejandro Gómez in de tweede helft gelijk maken na een voorzet vanaf links.

Hoewel de tweede treffer van Bonaventura na een uur voetballen niet werd afgekeurd, won de ploeg van Gattuso wederom niet. In de slotminuten kwamen de bezoekers - waar De Roon negentig minuten meespeelde - via Rigoni nog langs zij. Ook Atalanta kent geen geweldige seizoensstart, maar heeft wel net zo veel punten verzameld als AC Milan (namelijk vijf). Dus valt de plek in het rechterrijtje vies tegen voor het Milan dat zich deze zomer goed versterkte. Wel heeft het nog een inhaalwedstrijd tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen