De Gier staat voor pikant duel: "Voetbal Almere van hoog niveau"

4 oktober 2018, 17:20

Een pikant duel voor Jack de Gier: vrijdag staat hij met NEC tegenover Almere City, de club met wie hij vorig seizoen bijna promoveerde naar de Eredivisie. Ook nu doet de club uit Flevoland het goed. Almere City staat gedeeld eerste met Go Ahead Eagles en FC Twente, NEC volgt op een puntje.

"Ik heb uiteraard Almere City goed in de gaten gehouden. Het is een club die vol in ontwikkeling is en daarbij ook de nodige stappen wil maken, zowel sportief als financieel", zegt De Gier op de website van NEC. "Ze zijn bijvoorbeeld overgestapt op natuurgras, wat altijd een goede ontwikkeling is. Ook zijn er gerichte aankopen gedaan, die de ploeg echt verder helpen."

Tot nu toe verloor Almere alleen van Roda JC. "Ze voetbalden echter erg goed en hadden bij wijze van spreken al 4-0 voor kunnen staan voordat de wedstrijd ongelukkig verloren ging. Maar dat ze die wedstrijd verloren hebben is voor mij nietszeggend, ik kijk altijd door de resultaten heen naar het voetbal dat gespeeld wordt en dat van Almere is gewoon van een hoog niveau."

[a,https://websitevhjaar.nl/vote/fcupdate/index.html,_blank,

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen