NEC op zoek naar extra doelman na blessure Alblas

5 oktober 2018, 16:36   Bijgewerkt: 5 oktober 2018, 17:55

NEC hoopt zich binnenkort te versterken met een nieuwe keeper. De spoeling is dun op doel bij de Nijmegenaren, die vroeg in het seizoen al twee dompers kregen te verwerken. Gino Coutinho stopte een maand geleden wegens motivatieproblemen, Norbert Alblas heeft onlangs een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339493/geblesseerde-alblas-zorgt-voor-een-keepersprobleem-bij-nec/,_blank,knieblessure] opgelopen.

De club uit de Eerste Divisie kan tot de winterstop geen beroep doen op Alblas, waardoor Marco van Duin de enige overgebleven doelman van de selectie is. Doordat de transfermarkt op dit moment gesloten is, kan NEC alleen een clubloze keeper aantrekken. "We hebben de doelmannen die transfervrij zijn prima in beeld", vertelt technisch directeur Remco Oversier aan De Gelderlander.

Op de laatste dag van de zomerse transferwindow leverde Coutinho zijn contract in. NEC is destijds meteen op zoek gegaan naar een vervanger. "We hebben toen nog snel de markt afgestruind, maar er was geen keeper die een versterking was", aldus Oversier, die vertelt dat hij geen grote haast heeft met het aantrekken van een doelman. De nieuwe keeper moet niet alleen kwalitatief goed genoeg zijn, maar ook in de groep passen, betaalbaar zijn en snel speelklaar zijn.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen