Scherpen schuldbewust: "Ik heb de wedstrijd vergooid"

7 oktober 2018, 14:37

FC Emmen-keeper Kjell Scherpen trok na het gelijkspel van zijn ploeg tegen Fortuna Sittard zondagmiddag (3-3) flink het boetekleed aan. De doelman liet er geen misverstand over bestaan: hij neemt zichzelf de laatste twee tegendoelpunten van de bezoekers erg kwalijk. "Ik heb de wedstrijd vergooid", treurde hij na de late remise.

"Hoge ballen zijn normaal een sterk punt van mij. Maar vandaag was het ver onder de maat", was de simpele en terechte conclusie van de goalie tegenover FOX Sports. Bij de laatste twee treffers reageerde hij ongelukkig op hoge ballen van Fortuna Sittard, die via Finn Stokkers en Jose Rodriguez optimaal profiteerden. "Dit is niet best. Ik had vandaag vier, vijf voorzetten waarbij ik wel uitkwam, maar die ik niet had. Dat doet wat met je."

Hoewel hij er zichtbaar van baalde, kon Scherpen niets anders dan mannelijkheid tonen. "Ik ben een grote kerel, dan moet ik me ook laten zien. Dat was nu niet zo, ik had daar niets te zoeken. Echt klote, want deze hadden we gewoon moeten winnen. Ik kan bij mezelf te rade gaan", baalde de doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen