Roda-eigenaar Schrouff baalt van nieuwe megaboete Korotaev

17 oktober 2018, 08:52

Roda JC-eigenaar Aleksei Korotaev werd afgelopen week door het hof in Dubai veroordeeld tot een boete van liefst achttien miljoen. Die moet hij overmaken naar een groep beleggers. Frits Schrouff, die op dit moment nog 79,8 procent van de eigendomsrechten van Roda JC bezit, is allerminst te spreken over de ontwikkelingen. "Het houdt maar niet op."

Dat vertelt hij tegenover De Limburger. Korotaev is voor twintig procent eigenaar van de Limburgse club, maar het idee was dat hij snel alle eigendomsrechten van Schrouff over zou kopen. Die opzet lijkt echter steeds verder weg te geraken door alle procedures in zijn thuisland, die hem al vrijwel sinds de overname bezighouden. "Ik heb hier geen woorden meer voor. Het is vermoeiend", baalt Schrouff.

Dus lijkt de kans dat er een streep gaat door de plannen van een volledige overname, steeds groter te worden. Schrouff: "Ik heb geen goed zicht op wat er daar allemaal gebeurt, maar als dit klopt, komt dat moment wel steeds dichterbij." In Dubai gaat  Korotaev overigens in beroep tegen de uitspraak en is er van overtuigd dat hij wordt vrijgesproken.

Lees ook: Roda-aandeelhouder Korotaev moet 18 miljoen euro aftikken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen