Buijs trots op Doan: "Met ongelooflijk goed gevoel teruggekomen"

19 oktober 2018, 21:18

Danny Buijs is trots op wat Ritsu Doan de afgelopen interlandperiode heeft laten zien. De aanvallende middenvelder kwam in beide interlands van Japan in actie en speelde tegen Uruguay zelfs een volledige wedstrijd. In de met 4-3 gewonnen wedstrijd scoorde Doan daarnaast.

Ondanks dat Doan veel in het vliegtuig heeft gezeten, vreest Buijs niet voor zijn fitheid. "Volgens mij gaat het goed met hem. Hij zal met een ongelooflijk goed gevoel zijn teruggekomen. Hij heeft twee interlands gespeeld. Tegen Uruguay speelde hij negentig minuten en scoorde hij. We hebben de wedstrijd gekeken en hij speelde ook nog eens goed", zegt Buijs in gesprek met het clubkanaal van Groningen.

De trainer van de Groningers kan zondag tegen Heracles Almelo over een nagenoeg fitte selectie beginnen. "Michael Breij is de enige die er dit weekend sowieso niet bij is. Andere jongens zijn in principe fit, of hebben in elk geval meegetraind. Een aantal jongens gaat wedstrijdminuten pakken in het Jong-team om die extra stap naar volledige fitheid te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen