Barcelona treurt om armbreuk Messi: "Een enorm verlies"

21 oktober 2018, 08:57

FC Barcelona veroverde zaterdagavond weliswaar de koppositie in de Primera División, maar zag Lionel Messi al vroeg in de wedstrijd uitvallen. De sterspeler van de Catalanen kwam ongelukkig terecht en brak daarbij zijn arm. In Barcelona treurt men om de nare blessure van de Argentijn.

Messi zal door de armbreuk in elk geval drie weken buitenspel staan. Hierdoor moet hij het duel met aartsrivaal Real Madrid aan zich voorbij moet laten gaan. "Het is uiteraard een enorm verlies", zegt Ernesto Valverde via de officiële clubkanalen. "We weten wat hij voor ons doet en wat voor invloed hij op tegenstanders heeft door alleen maar op het veld te staan."

Naast El Clásico mist Messi ook de dubbele ontmoeting met Internazionale in de Champions en waarschijnlijk ook de competitiewedstrijden tegen Rayo Vallecano en Real Betis. "We hebben spelers die zijn gemis kunnen opvangen, maar er staat ons een aantal heel zware wedstrijden te wachten", besluit Valverde.

Barcelona won zaterdagavond met 4-2 van Sevilla en staat daardoor weer bovenaan in de Spaanse competitie. Messi nam voordat hij uitviel één doelpunt voor zijn rekening. De andere Catalaanse goals werden gemaakt door Coutinho, Luis Suárez en Ivan Rakitic.

Lees ookBarça bevestigt: Messi mist El Clásico door armbreuk

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen