Dolberg scoort wederom: "Maar ik ben nog niet waar ik wil zijn"

21 oktober 2018, 12:29

Kasper Dolberg scoorde zaterdagavond tegen sc Heerenveen voor de derde keer op rij in een Eredivisie-duel. Langzaam maar zeker hervindt de Deense spits de vorm van twee seizoenen geleden, toen hij zich in beeld speelde bij de Europese top. Dolberg weet dat er nog wel wat werk aan de winkel is.

Door een blessure miste Dolberg de competitiestart, maar inmiddels is hij weer helemaal fit. "Er is nog wel wat te verbeteren, vind ik. Natuurlijk scoor ik en dat voelt goed, maar er is nog wel waar ik aan moet werken. Die doelpunten helpen daar wel bij, maar ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn", zegt hij via de officiële kanalen van Ajax.

De 21-jarige spits zegt dat hij zich goed voelt. "Ik ben blij op dit moment, blij hier te zijn, blij weer te spelen. Ik ben gelukkig dat ik elke dag kan trainen en deel uitmaak van dit team. Ik ben gewoon blij terug te zijn", aldus de spits, die in Friesland weer scoorde. "Hoe dat kan? Nou dat is simpel: We hebben een erg goed team en creëren veel kansen. Ik weet dat de kansen komen en ik hoef alleen maar te zorgen dat ik er sta."

Lees ook: Ajax richt zich op Benfica na simpele zege in Heerenveen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen