AFC stunt weer en knikkert nu TOP Oss uit beker

30 oktober 2018, 23:41

AFC is vooralsnog de stuntploeg van deze editie van de KNVB Beker. Nadat de Amsterdammers eerder al Telstar declasseerden (5-0), werd dinsdag in het Olympisch Stadion met 1-0 gewonnen van eerstedivisionist Top Oss. De trefzekere Yordi Teijsse kroonde zich tot matchwinner.

De koploper in de Tweede Divisie toonde zich vanaf de meet af aan gelijkwaardig aan Top Oss, dat dit weekend nog met 1-5 op bezoek bij NEC won. In een kletsnat Olympisch Stadion ontpopte het duel zich tot een vermakelijk schouwspel met kansen over en weer.

De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door Yordi Teijsse. De middenvelder, die tegen Telstar ook al scoorde, werd door zijn goal in de 64e minuut de koning van het Olympisch Stadion. Oss probeerde het wel, kwam tot wat kleine kansjes maar werd niet echt gevaarlijk. Het voornaamste wapenfeit was de ietwat zwaarbestrafte rode prent voor Lorenzo Pique.

Zodoende verrast AFC weer en plaatst het zich voor de derde ronde van de beker. Een nieuwe amateurstuntploeg lijkt geboren

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen