Van den Berg luidt noodklok bij NEC: "Moet wat veranderen"

10 november 2018, 12:35

Joey van den Berg maakt zich grote zorgen om NEC. De ploeg beleeft een moeizaam seizoen en verloor vrijdag met 4-0 bij Jong Ajax, wat een nieuwe dreun betekende. De middenvelder vindt dat het zo niet verder kan.

De nederlaag in Amsterdam is een mokerslag voor NEC. "Heel teleurstellend en dat was ook wel te merken aan iedereen. En dat was maar goed ook, want als je nu nog niet beseft dat het heel pijnlijk is, dan houdt alles op. Blijkbaar zijn we toch niet zo goed als we denken. Er moet echt wat veranderen", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

NEC liet volgens Van den Berg meerdere kansen liggen. "We hebben dezelfde kansen gehad als zij, maar wij maken ze niet. We hebben moeite om voorin stootkracht te maken en het achterin dicht te houden. Dat is een collectief iets. Dat is niet echt te verklaren. We doen er echt alles aan, dat moet iedereen weten. Alle clichés kunnen we erop los laten: terug naar de basis en alles geven. Maar er moet iets in je zitten dat dit je niet mag overkomen. En het gebeurt nu al voor de tweede keer in drie weken. Heel pijnlijk", vindt Van den Berg.

Lees ook: De Gier na afgang bij Jong Ajax: "Zit geen overtuiging in"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen