NAC Breda gaat af bij FC Emmen: "Mag gewoon echt niet"

10 november 2018, 20:57

NAC Breda verloor in Drenthe kansloos van FC Emmen en aanvoerder Menno Koch was duidelijk niet te spreken over het spel van de Bredanaars. Volgens hem lag de 2-0 nederlaag echt aan de spelers zelf. "We hielpen Emmen in de wedstrijd."

Koch vond dat NAC de degradatiekraker nog goed begon, maar vervolgens snel wegzakte tot een bedenkelijk niveau. "Door eigen fouten komen zij in de wedstrijd", vindt hij in gesprek voor de camera van FOX Sports. "Dat was na rust extreem het geval. We hielpen Emmen in de wedstrijd."

Het was in de tweede helft wachten op de openingstreffer van Emmen, zag Koch. Uiteindelijk valt de 1-0 uit de kluts, dat roep je over jezelf af. De tweede helft was echt heel slecht. Dat mag gewoon echt niet."

Wanhopen doet Koch niet, maar want naar eigen zeggen weet hij dat zijn ploegmaten beter kunnen. "We hebben een goede reeks achter de rug, die is nu helaas doorbroken. Toch moeten we doorgaan. We moeten vasthouden aan die vorige wedstrijden en er na de interlandbreak gewoon weer staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen