Van der Gaag schrikt van NAC: "Dit is niet goed te praten"

11 november 2018, 08:40

Je kunt balen van een nederlaag en je kunt boos zijn na een nederlaag. Het laatste geval is van toepassing op Mitchell van der Gaag, die NAC Breda zaterdag met 2-0 zag verliezen bij FC Emmen. De coach stelt dat zijn ploeg op alle gebieden tekort schoot.

"Ik sta hier met een heel slecht gevoel. In de kleedkamer heb ik het woord 'ontluisterend' gebruikt. Dat geeft denk ik wel weer hoe we in de tweede helft hebben gevoetbald", zegt hij tegen BN De Stem. "Het is niet goed te praten wat wij met zijn allen hebben laten zien in de tweede helft. Je kunt niet worden afgetroefd op duelkracht en agressiviteit in dit soort wedstrijden."

De nederlaag kwam voor Van der Gaag op een onverwacht moment, aangezien het de laatste weken juist wat beter ging met NAC. "We hadden weer een beetje krediet opgebouwd, wat kleur op de wangen en vertrouwen. Maar je ziet hoe broos het is. We zijn direct weer terug waar we een paar weken geleden waren. We hadden gehoopt dat we verder waren", aldus de coach van de nummer zeventien van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen