Van 't Schip baalt van spelbederf: "Loopt de spuigaten uit"

11 november 2018, 12:51

John van 't Schip baalde vrijdag niet alleen van het spel van PEC Zwolle tegen Willem II (2-3 verlies), maar was ook niet te spreken over de arbitrage. De coach vond dat Willem II teveel aan het tijdrekken was en dat scheidsrechter Richard Martens daar weinig aan deed. Volgens de trainer is het nu tijd om de noodklok te luiden.

Fans van PEC gooiden projectielen op het veld om hun onvrede over Martens duidelijk te maken. De arbiter legde het spel daardoor tijdelijk stil. "Toen Willem II scoorde, duurde het twee minuten voordat we weer konden aftrappen. Spelers gingen steeds op het veld liggen. Dat is hun goed recht, maar ik heb er moeite mee als scheidsrechters daar niet tegen optreden", zegt Van 't Schip aan tafel bij De Tafel van Kees.

"Dan zeggen ze: ja, het wordt bijgeteld hoor, maak je maar niet druk. Maar ik denk: kom op, je hebt kaarten op zak! Geef een speler die dat doet een gele kaart, dan doet hij het niet meer. Tegen spelbederf moet veel harder worden opgetreden, het loopt de spuigaten uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen