Chelsea verzuimt tegen Everton koppositie over te nemen

11 november 2018, 17:07

Chelsea is er zondag niet in geslaagd om de koppositie in de Premier League over te nemen. De Londense club kwam voor eigen publiek niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Everton, waardoor Liverpool de koploper van de Engelse competitie blijft. De remise tegen Everton was voor Chelsea het vierde gelijkspel in de laatste zeven wedstrijden.

Het team van Maurizio Sarri kreeg op Stamford Bridge de mogelijkheid om (tijdelijk) de koppositie in de Premier League in te nemen. Tegen Everton kwam het echter voor de tweede keer dit seizoen niet tot scoren. Via Marcos Alonso, Álvaro Morata, Willian en Eden Hazard kreeg Chelsea wel mogelijkheden om een doelpunt te maken. Morata scoorde zelfs, maar vanwege buitenspel werd zijn doelpunt geannuleerd.

Chelsea is door het puntenverlies de nummer drie van de Premier League. Manchester City komt later op de zondag nog in actie tegen Manchester United en kan Liverpool van de troon stoten. City heeft voorafgaand aan de derby een voorsprong van één punt op Chelsea en een achterstand van twee punten op Liverpool.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen