Van 't Schip tot in ieder geval winterstop trainer van PEC

12 november 2018, 10:04

PEC Zwolle zit in de winterstop met John van 't Schip voor een evaluatie. Er liggen vier scenario's op tafel, maar tot die tijd hoeft Van 't Schip niet vrezen voor zijn baan. Onder zijn leiding beleeft PEC op dit moment een teleurstellend seizoen. Voorzitter Adriaan Visser gelooft echter dat de huidige technische staf de malaise kan oplossen.

Al vast stond dat de clubleiding in de winterstop gaat evalueren met Van 't Schip, die over een aflopend contract beschikt. "Voor de winterstop zullen wij niet ingrijpen, om de simpele reden dat we ervan overtuigd zijn dat we hier met de huidige staf uit kunnen komen", aldus Visser tegen De Stentor. "Die kans moeten zij in de resterende wedstrijden ook krijgen. Ook nu gaan we in de winterstop met de trainers evalueren."

De evaluatie kan vier kanten op. "We kunnen verlengen, na het seizoen afscheid nemen, het nog een paar maanden de kans geven of besluiten dat het beter is om meteen uit elkaar te gaan, als het dan met nog steeds elf punten een kansloze missie blijkt bijvoorbeeld. Maar wat wij ook besluiten, ik weet zeker dat wij daar gezamenlijk goed uit gaan komen."

Na twaalf wedstrijden staat PEC Zwolle teleurstellend vijftiende. De Blauwvingers verloren vrijdag in eigen huis met 2-3 van Willem II

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen