'NEC-trainer De Gier krijgt mentor om crisis te bezweren'

13 november 2018, 11:45

Een 'mentor' gaat Jack de Gier mogelijk helpen om het tij te keren bij het tegenvallende NEC. De club uit Nijmegen heeft de ambitie om in de top van de Eerste Divisie mee te draaien, maar staat slechts op de achtste plaats. Om de sportieve crisis te bezweren, denkt de club er volgens De Gelderlander over na een ervaren trainer naast De Gier neer te zetten.

Dit bericht wordt niet bevestigd door betrokkenen bij NEC. Zij hullen zich in stilzwijgen. Ook spelers mogen op dit moment de pers niet te woord staan. Zij moeten zich volledig richten op de trainingen en de wedstrijd die zondag op het programma: Sparta Rotterdam-thuis. NEC ging in de afgelopen speelronde met 4-0 onderuit tegen Jong Ajax en leed twee speelrondes daarvoor een pijnlijke 1-5 nederlaag tegen TOP Oss.

NEC haalde deze zomer - met hulp van investeerders - liefst veertien nieuwe spelers naar Nijmegen. De club presteert tot nu toe ondermaats, waardoor niet alleen De Gier, maar ook technisch directeur Remco Oversier onder druk staat. Volgens De Gelderlander zijn er twijfels over de capaciteiten van Oversier nu voor het tweede jaar op rij de versterkingen tegenvallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen