De Gier: "Als trainer wil je de druk weghalen bij de spelers"

18 november 2018, 20:12

Jack de Gier treurt om het gelijkspel van NEC tegen Sparta (1-1). De oefenmeester zag de werklust niet beloond worden, omdat Abdou Harroui in de slotfase voor de gelijkmaker zorgen. De Gier zelf kreeg nog een gele kaart voor aanmerkingen op de arbitrage. 

Het dolende NEC kon een overwinning goed gebruiken. Ook om nog enigszins aansluiting te houden bij de bovenste ploegen. "We hebben het gewoon hartstikke moeilijk", citeert Omroep Gelderland De Gier. "Als trainer wil je de druk weghalen bij de spelers, maar ook dat is hartstikke moeilijk. Je gunt iedereen die NEC een warm hart toedraagt de overwinning. Het is jammer dat het vanavond niet gebeurt en je niet wordt beloond."

De Gier ging nog op de bon bij scheidsrechter Siemen Mulder, op wie de trainer commentaar had. "Ik was meer boos over de situatie daarvoor. Achahbar gebruikt zijn lichaam goed maar Auassar belet met zijn rechterarm de doorgang voor Achahbar. Ik heb het net teruggezien. Dat was een overtreding en had zijn tweede gele kaart moeten zijn. Dan speel je nog tien minuten tegen tien man."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen