Brama: "Moment met Ricardinho heel pijnlijk en ziet er lullig uit"

18 november 2018, 20:50   Bijgewerkt: 18 november 2018, 21:55

Een gruwelijke fout van Ricardinho zat FC Twente dwars in de Overijsselse derby tegen Go Ahead Eagles (0-1). Volgens aanvoerder Wout Brama verdienden de Tukkers dan ook meer, maar weet de captain tegelijkertijd dat het ook beter zal moeten bij Twente.

Brama, die na twee maanden blessureleed terugkeerde, vond Twente goed beginnen tegen Go Ahead Eagles. "Overall vond ik ons in de eerste helft wel beter en ik denk dat wij de beste kansen hebben gecreëerd", zegt hij tegen RTV Oost. "Vlak voor rust krijg je dat moment met Ricardinho wat heel pijnlijk is en dat ziet er heel lullig uit."Daardoor speel je hun een beetje in de kaart en kunnen zij in de tweede helft inzakken. We hebben alles geprobeerd om die goal te maken. We hebben nogal wat kansen gehad, maar minder dan in de eerste helft. Dan verlies je die wedstrijd omdat je de kansen niet afmaakt."

De beelden van Ricardinho's fout:

De harde realiteit voor Twente is dat het verschil met koploper Go Ahead zes punten is. Ook Sparta, FC Den Bosch en TOP Oss presteren op het moment beter dan de Enschedeërs. Brama: "Ik vind ons nog niet goed genoeg. We kunnen beter, maar hebben vandaag wel laten zien wat we kunnen. Die goal kun je ons verwijten, maar verder hebben we de wedstrijd wel gedomineerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen