Ricardinho schlemiel bij Twente: "Maar alle spelers maken fouten"

19 november 2018, 09:44

Het ging zondag in de Grolsch Veste gruwelijk mis bij Ricardinho. De 34-jarige Braziliaan van FC Twente verspeelde vlak voor rust op knullige wijze de bal, waarna Go Ahead Eagles de 0-1 kon maken. Omdat er in het vervolg van de wedstrijd niet meer werd gescoord, is de fout van de ervaren Ricardinho de Tukkers heel duur komen te staan.

"Ik was de laatste man. Op zo'n moment kun je alleen maar bidden dat de keeper je fout herstelt. Helaas gebeurde dat niet", treurt de verdediger in gesprek met Tubantia. "Het is enorm frustrerend. Vooral omdat we goed speelden. We waren beter dan Go Ahead Eagles en hebben genoeg kansen gehad. Defensief stond het ook goed, op die ene fout na dan."

Eerder dit seizoen leed Twente ook puntenverlies na een fout van Ricardinho. Op bezoek bij FC Eindhoven incasseerden de Tukkers door balverlies van de Braziliaan een late gelijkmaker. Aan zijn ervaring kan het niet liggen. "Maar alle spelers maken fouten. Of ze nou oud of jong zijn. Natuurlijk baal, dit wil ik zo snel mogelijk vergeten. Op naar de volgende wedstrijd."

Lees ook: Brama: "Moment met Ricardinho heel pijnlijk en ziet er lullig uit"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen