Buijs dealt met smalle selectie: "Niet elke positie dubbel bezet"

7 december 2018, 15:54

De schorsing van Mike te Wierik bezorgde Danny Buijs een puzzel voor de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. De trainer van FC Groningen kon kiezen voor de onervaren Lars Kramer (19), maar geeft de voorkeur aan Samir Memisevic. De Bosniër zakt een linie terug en zijn positie op het middenveld wordt ingevuld door Tom van de Looi. Het geschuif toont aan hoe smal de selectie van Groningen is.

"We hebben niet elke positie dubbel bezet. Zo worden we met precies hetzelfde probleem geconfronteerd als op rechtsback Deyo Zeefuik een keer ontbreekt", zegt Buijs tegen het Dagblad van het Noorden. "De winterstop is het eerste moment dat we daar iets aan kunnen doen en de balans in de selectie kunnen aanpakken. In de tussentijd blijven we de slechte seizoenstart repareren. Dat kan alleen maar door te blijven winnen."

De Trots van het Noorden is bezig aan een wederopstanding. Groningen klopte recent Excelsior, sc Heerenveen en NAC Breda. Tussendoor werd alleen verloren van Feyenoord. "Aan ons om de stijgende lijn van de laatste weken door te trekken. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan tot aan kerst. Wat mij betreft moeten die nog negen punten opleveren", aldus Buijs

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen