Eijer: "De spelers kruipen steeds meer naar elkaar toe qua niveau"

7 december 2018, 16:18

Sommige trainers moeten door blessures en schorsingen puzzelen met hun opstelling, maar daar heeft René Eijer geen last van. Hij kan vrijdagavond tegen AZ over een nagenoeg fitte selectie beschikken. De oefenmeester wil niet verklappen of Andrija Novakovich zijn rentree in de basis maakt

Novakovich viel op bezoek bij sc Heerenveen (3-1) in na een paar weken uit de roulatie te zijn geweest. Door de absentie van Novakovich stond Finn Stokkers de voorbije weken in de punt van de aanval. Hij greep zijn kans en scoorde in de laatste vijf competitiewedstrijden vier keer. "De spelers kruipen steeds meer naar elkaar toe qua niveau. Maar dat is een luxeprobleem. Daar zijn we blij mee", zegt Eijer tegen De Limburger.

De trainer vindt dat er nog het een en ander verbeterd kan worden bij Fortuna. Zo is hij van mening dat de ruimtes op het veld soms te groot zijn. "Dat zijn vaste afspraken daar moeten we niet iedere keer op terug hoeven komen. Maar blijkbaar is dat nog wel nodig. Zeker tegen een ploeg als AZ word je anders weggespeeld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen