Buijs heeft het gehad met 'arrogante koning' Gözübüyük

9 december 2018, 17:38

Danny Buijs heeft het helemaal gehad met Serdar Gözübüyük. De trainer van FC Groningen neemt het de scheidsrechter niet eens kwalijk dat hij Jerold Promes verzuimde weg te sturen. "Maar ga niet met zo'n arrogante uitstraling over het veld lopen alsof je de koning bent. Daar erger ik me echt kapot aan", aldus een geïrriteerde Buijs tegenover FOX Sports.

Buijs zegt niet de enige te zijn die zich heeft geërgerd aan Gözübüyük. "Dat hoor je ook van spelers, hoe hij reageert, praat en hoe hij doet. Dat is vervelend. We moeten respect hebben voor de scheidsrechter. Als hij fouten maakt, heb ik daar geen problemen mee. Maar het gaat vooral om de houding", aldus Buijs, die niet snapt dat de rode kaart van Promes werd teruggedraaid. "Er is totaal geen intentie om de bal te spelen en hij is veel te laat. Moet je eens kijken waar dat been zit? Misschien had de VAR ook een slechte dag vandaag, want die fluistert hem iets in. Maar daarna gaat hij zelf kijken, dus is het zijn eigen beslissing."

Promes, die een harde overtreding op Ritsu Doan maakte, vindt het terecht dat de beslissing werd teruggedraaid. "Voor mijn gevoel raak ik hem niet echt, hij loopt een beetje tegen mijn knieholte aan. Het is nooit mijn bedoeling geweest om hem te raken, maar ik was te laat. Dat is duidelijk. In eerste instantie vond ik het ook geen rood, maar het had niet zo veel zin om te protesteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen