Volledige RvC zwaait af bij zeer onrustig sc Heerenveen

10 december 2018, 11:43

Algemeen directeur Luuc Eisinga is niet de enige die vertrekt bij sc Heerenveen. Op een persconferentie heeft de club maandag bekendgemaakt dat de volledige Raad van Commissarissen zal opstappen.

Het stichtingsbestuur heeft het vertrouwen in de RvC opgezegd en volgende week maandag zal de huidige RvC dan ook niet worden herbenoemd bij de algemene ledenvergadering van Heerenveen. Dat heeft RvC-voorzitter Jorrit Jorritsma laten weten. "We maskeren niet dat het onrustig is", sprak hij. "We hebben twee jaar een prima werkverhouding en persoonlijke relatie gehad met het stichtingsbestuur. Maar als het vertrouwen wordt opgezegd, dan kunnen we niet herbenoemd worden."

De situatie bij de club is momenteel niet rooskleurig, weet Jorritsma. "Als er binnen onze cirkel, binnen directie, stichtingsbestuur en stichtingsbestuur pijlen binnen komen, dan heb je een probleem", zei Jorritsma. "Ik vind het spijtig dat de situatie tussen stichtingsbestuur en rvc is zoals die is. We rollen niet over straat. Er wordt niet met modder gegooid, maar het is heel erg spijtig."

Lees ook: Heerenveen bevestigt vertrek algemeen directeur Eisenga

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen