Real Madrid staat voor schut tegen CSKA Moskou

12 december 2018, 21:09

Een totale offday voor Real Madrid tegen CSKA Moskou: de houder van de Champions League verloor woensdag voor eigen publiek met 0-3. Die stunt leverde CSKA helemaal niets op. Omdat Viktoria Plzen ook won van AS Roma (2-1) gaan de Tsjechen naar de Europa League, en niet de Russen.

Real Madrid - CSKA Moskou 0-3

Real Madrid was al geplaatst als groepshoofd en speelde zondoende met een veredeld B-elftal. CSKA Moskou, dat met Viktoria Plzen streed voor een Europa League-ticket, maakte hier optimaal gebruik van. Fedor Chalov krulde de bal in het doel, en nog voor rust verdubbelde Georgi Schennikov de voorsprong: hij stond in de rebound paraat. Na de rust werd de blamage nog erger voor de Madrilenen toen Arnor Sigurdsson zwak ingrijpen van Real afstrafte.

Viktoria Plzen - AS Roma 2-1

Viktoria Plzen trof AS Roma, waarvoor ook niets meer op het spel stond. Vanwege de ontwikkelingen in Madrid, werd het een spannende avond in Tsjechië. Dat ervoor Roma nauwelijks belangen waren, viel af te zien aan het spel. De Romeinen, met Justin Kluivert in de basis, kwamen ongeïnspireerd over en lieten de bal plichtmatig rondgaan. Na ruim twintig minuten creëerden de bezoekers pas zijn eerste kans, uitgerekend Kluivert zorgde voor het gevaar. Plzen zakte in op eigen helft, maar had wel de beste kansen. Omdat CSKA inmiddels op een ruime voorsprong stond, kropen de Tsjechen meer uit hun schulp met de voorsprong tot gevolg. Een voorzet van Jan Kopic werd bij de tweede paal simpel binnen getikt door Jan Kovarik. Lang genoot Plzen niet van de voorsprong, omdat Cengiz Under aan de andere kant via de binnenkant van de paal raak schoot. Plzen wist zich nog een keer op te richten en stelde de Europa League alsnog veilig. Thomas Chory kopte raak nadat Roma-keeper Antonio Mirante een schot van Ales Cermak moest loslaten. Toen Romein Luca Pellegrini zijn tweede gele kaart kreeg, wist Plzen dat het goed zat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen