Beugelsdijk over reservebeurten: "Heeft me op scherp gezet"

14 december 2018, 22:49

Tom Beugelsdijk denkt dat de plek op de reservebank hem goed heeft gedaan. De laatste vijf duels begon de centrale verdediger als wissel bij ADO Den Haag, maar tegen Willem II kreeg hij weer het vertrouwen van Alfons Groenendijk, die zijn pupil wilde 'prikkelen'. "Het heeft mij op scherp gezet om elke dag keihard te trainen", glimlachte de Hagenees zelfkritisch.

Tegenover FOX Sports gaf de verdediger toe dat het op trainingen soms scherper kan. "Het is niet zo dat ik de kantjes eraf liep, maar het kon beter", erkende hij. "Soms denk je te makkelijk, het komt wel goed. In wedstrijden is dat niet mijn ding, maar op trainen weleens. En dan ben je in wedstrijden ook minder scherp." En dus denkt Beugelsdijk dat het goed is dat hij er even naast stond.

Veel was er overigens niet veranderd bij zijn terugkeer in de basis, want net als de duels daarvoor liep Beugelsdijk alweer snel tegen een gele kaart aan. Zijn achtste (!) van het seizoen. "Ik ben er zeker niet trots op", aldus de achterhoedespeler. "En ik doe het zeker ook niet expres. Je moet met een gele kaart op zak toch anders verdedigen en je kan niet meer de beuk erin gooien."

Tevreden coach

Vrijdagavond waren er niet alleen lachende gezichten bij de in ere herstelde Beugelsdijk, ook trainer Groenendijk was content met de driepunter. "Achterin was het dit keer gedegen", oordeelde hij. "We scoorden op de goede momenten en hebben met z'n allen hard gewerkt. Ik ben absoluut tevreden met deze goede uitslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen