NEC-trainer De Gier na nederlaag niet bezig met eigen positie

15 december 2018, 09:10   Bijgewerkt: 15 december 2018, 09:17

NEC zakte vrijdagavond in eigen huis door de ondergrens tegen MVV. De Nijmegenaren verloren in eigen huis met 0-1 van de Zuid-Limburgers. Het resultaat past in een slechte reeks die NEC doormaakt; het won slechts een van de laatste zes duels. Trainer Jack de Gier is desondanks niet bezig met zijn eigen positie.

"Ik heb daar verder toch geen invloed op", aldus de trainer in gesprek met De Gelderlander. "Ik houd mij bezig met het team en probeer tot winnen te komen. Over de rest kan ik mij niet druk maken." De Gier schrok wel van de manier waarop NEC tegen MVV voor de dag kwam. "Ik moet echt op zoek naar de juiste woorden. Dit is gewoon niet goed genoeg. We creëren zo weinig, spelen in zo'n laag tempo. Onverklaarbaar hoe het in één keer weg ebt in zo'n wedstrijd."

De slechte resultaten maken dat NEC vlak voor de winterstop op de elfde plaats staat. "Dat is zeker zorgwekkend", vervolgt De Gier. "De cijfers liegen niet. We verwachten telkens na één of twee wedstrijden dat we een serie neer kunnen zetten. We moeten nu alleen naar onszelf kijken." Aanstaande vrijdag speelt NEC het laatste duel voor de winterstop. De Gier gaat dan met zijn elftal op bezoek bij FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen