AZ-speler Stengs looft Slot: "Heeft heel veel goede ideeën"

15 december 2018, 09:36

Deze week werd bekend dat Arne Slot aan het eind van dit seizoen John van den Brom opvolgt als trainer van AZ. Calvin Stengs vindt het jammer dat Van den Brom de deur in Alkmaar achter zich dicht doet, maar heeft lovende woorden over voor diens opvolger.

"Hij kan dingen goed overbrengen op ons en heeft heel veel goede ideeën over spelsituaties en dat soort dingen", aldus de talentvolle buitenspeler tegenover De Telegraaf over Slot. De selectie van AZ kreeg maandag te horen dat Van den Brom vertrekt. "We zaten maandag aan de eettafel toen het werd verteld. Aan de ene kant vind ik het jammer dat hij weggaat. Aan de andere kant heeft hij hier wel vijf heel mooie jaren gehad. Dat is lang niet voor iedereen weggelegd."

Stengs speelde afgelopen weekend negentig minuten mee in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Sinds dat duel gaat het een stuk beter. "Die wedstrijd had ik even nodig", erkent Stengs. "Ik zit er lekker in en voel me goed. Overall ben ik tevreden over het spel dat ik na lang blessureleed heb kunnen laten zien. Als je kijkt naar de speelminuten die ik voor de winterstop al heb kunnen maken, dan mag ik niet klagen. Dit smaakt naar meer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen