Real Madrid spoelt kater weg met kleine overwinning

15 december 2018, 20:21

Real Madrid heeft orde op zaken gesteld na de blamage in de Champions League. De Madrilenen waren zaterdagavond voor eigen publiek met 1-0 te sterk voor Real Vallecano. Daarmee revancheerde de equipe van Santiago Solari zich voor de midweekse 0-3 nederlaag in de Champions League tegen CSKA Moskou.

Tegen Vallecano won Real Madrid voor de derde keer op rij in de Primera División. Karim Benzema opende na een kwartier spelen de score met zijn zesde competitiedoelpunt. De Madrilenen, wederom met Isco op de bank, slaagden er niet in om door te drukken. In de slotfase kwam het team van Solari nog in de problemen, maar Thibaut Courtois hield zijn doel schoon. Uiteindelijk bleek het doelpunt van de Franse spits genoeg te zijn voor de volle buit.

Door de zege stijgt Real Madrid naar de derde plaats in de Spaanse competitie. Sevilla, dat vierde staat, kan de Madrilenen zondag bij een zege op Girona nog wel passeren. De achterstand van Real Madrid op koploper FC Barcelona draagt twee punten. De Catalanen hebben echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Zij komen zondag in actie tegen Levante.

De Koninklijke komt dit kalenderjaar niet meer in actie in de Primera División. Van een winterstop is geen sprake, want Real Madrid meldt zich woensdag in de halve finale van het WK voor clubteams. Tegenstander in de halve eindstrijd is het Japanse Kashima Antlers. De ander halve finale gaat tussen River Plate en Al Ain.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen