Van Bommel: "Het is altijd moeilijk om tegen tien man te spelen"

15 december 2018, 22:57

Mark van Bommel is zeer tevreden met de 0-4 zege van PSV op bezoek bij Heracles Almelo. De Eindhovenaren kenden een probleemloze avond tegen de Heraclieden, die de wedstrijd met negen man eindigden. Vlak voor rust kreeg Jesper Drost een rode kaart, in de slotfase werd ook Lennart Czyborra naar de kleedkamers gestuurd.

"Na een zware uitwedstrijd in de Champions League tegen Internazionale moet je heel erg tevreden zijn als je hier met 0-4 wint", aldus Van Bommel tegenover FOX Sports. PSV speelde een helft met een man meer. "Het is altijd moeilijk om tegen tien te spelen. Aan het begin van de wedstrijd komen we goed weg, daarna kregen we meer controle."

Van Bommel is blij met de teamgeest. "Je ziet dat het een team is en de groep om elkaar denkt", aldus de PSV-trainer, die als voorbeeld een moment uit de tweede helft neemt. "Chucky stond op de lijst om de penalty te nemen. Gaston komt erin - hij is onze eerste penaltynemer - en Chucky geeft hem de bal." Pereiro miste overigens de strafschop, maar maakte even later alsnog het vierde PSV-doelpunt.

Lees ook: PSV beleeft eenvoudige avond in koud Almelo en wint ruim

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen