Janssen: "Zij gaan alles of niets spelen en dan wordt het link"

16 december 2018, 14:42

Het werd nog even peentjes zweten voor FC Utrecht in de slotfase van de wedstrijd tegen sc Heerenveen. De Domstedelingen hadden voor rust drie keer gescoord, maar zagen de Friezen in de laatste twintig minuten terugkomen tot 2-3. Ondanks de benauwde slotfase is Willem Janssen tevreden over de uitslag én het spel van zijn ploeg.

Er hing lange tijd geen vuiltje aan de lucht voor Utrecht. Tot Michel Vlap twintig minuten voor tijd de 1-3 maakte. "De eerste twintig minuten van de tweede helft hebben we goed gecontroleerd. De goal valt een een beetje uit het niks. Daarna gaan zij natuurlijk alles of niets spelen en wordt het link", aldus Janssen tegenover FOX Sports.

Utrecht moest nog wel een doelpunt incasseren, maar gaf de volledige voorsprong niet weg. "Deze was superbelangrijk. Daar hebben we de hele week op gehamerd. Als je er eindelijk een keer staat in een uitwedstrijd, geeft dat een heel goed gevoel. Dit moet een opmaat zijn voor meer deze week", doelt Janssen op de wedstrijden tegen Feyenoord (beker) en Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen