Schöne met een knipoog over loting: "Doe Real Madrid maar"

16 december 2018, 18:35

Lasse Schöne heeft geen grote voorkeur voor wie er maandag uit de koker rolt bij Ajax voor de achtste finale van de Champions League. De middenvelder van de Amsterdammers denkt dat zijn ploeg tegen alle overgebleven teams een goede kans maakt om te winnen. "Doe dan Real Madrid maar, zoals ze zaterdag speelde, kunnen we ze hebben", glimlachte de Deen met een knipoog.

De Koninklijke won namelijk met heel veel moeite van laagvlieger Rayo Vallecano (1-0). Ook als het een andere ploeg wordt, kan Schöne er overigens mee leven. "Ik heb geen voorkeur, er zijn alleen maar goede teams over", vertelde hij tegenover Voetbal Inside. "We gaan er naar kijken, de loting wordt leuk als je erin zit. Ik denk dat we veel teams kunnen hebben en hopelijk wordt het een ploeg die ons goed ligt."

Dan is het overigens wel de vraag of de middenvelder gaat spelen, want tegen Bayern München werd hij eerder deze week nog gepasseerd in de Champions League. Of hij zijn reservebeurt begreep? "Nee, maar dat zou ook niet goed zijn", aldus Schöne met een kleine glimlach. "Het was zeker even slikken, dit zijn de duels waarin je wilt spelen. Maar de trainer heeft het uitgelegd en de rest heeft het goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen