Bizar: NEC-fans nemen voor De Goffert 'afscheid' van de club

16 december 2018, 22:10

Verschillende supporters van NEC hebben zondagavond een bijzondere actie vertoond. Liefst 250 'fans' hebben voor de hoofdingang van De Goffert afscheid genomen van NEC. Met fakkels werd een doodkist begeleid, met daarop de vlag van de eerstedivisionist. Het is een motie van wantrouwen richting de beleidsbepalers in Nijmegen.

Er werden bij de kist, die met shirtjes, sjaals en bloemen was opgemaakt, kaarsjes aangestoken. Het evenement werd georganiseerd omdat de club 'ter ziele' zou zijn gegaan. "Deze eerste ludieke actie is tegen het wanbeleid van de club. We willen de raad van commissarissen, Stak en investeerders wakker schudden. Die mogen er allemaal uit", laat een woordvoerder van de supportersvereniging HKN weten tegenover De Gelderlander. "Die denken aan hun eigen belang en niet aan het clubbelang. Niets doen, is geen optie."

NEC, dat vorig seizoen al een seizoen vol emoties doormaakte en uiteindelijk niet promoveerde naar de Eredivisie, staat momenteel op de elfde plaats op de ranglijst. De kritiek op trainer Jack de Gier neemt toe, terwijl de club en technisch directeur Remco Oversier een paar weken terug al uit elkaar gingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen