Van Dijk trots op zege van Liverpool: "Dit is wat wij wilden"

17 december 2018, 10:44

Virgil van Dijk was trots op de overwinning die Liverpool zondag boekte op Manchester United in de Premier League (3-1). De verdediger zag dat zijn ploeg negentig minuten lang de betere partij was, veel druk naar voren gaf en uiteindelijk won. "Het was een speciale wedstrijd, want het was lang geleden dat we thuis van ze gewonnen hadden", vertelde de Nederlander, die de aanvoerdersband droeg.

Op de clubsite ging Van Dijk in op de overwinning. "We wilden het goed doen en moesten daarom dapper zijn. Manchester United heeft namelijk veel kwaliteit, vooral voorin. Maar daar zijn we goed mee omgegaan, ze hebben vrijwel geen kans gehad en het was dus een verdiende overwinning voor ons", vond de achterhoedespeler. "We bleven maar druk uitoefenen naar voren en waren zelf geduldig, dat is wat wij wilden."

Daar waren uiteindelijk wel twee doelpunten voor nodig van invaller Xherdan Shaqiri, die twee keer doel trof dankzij een bal die van richting werd veranderd. "Hij is een geweldige speler", loofde Van Dijk de supersub. "In Amerika liet hij tegen United ook al zien wat hij kan. Shaqiri heeft andere kwaliteiten en is een echte game-changer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen