Ali wil ondanks weinig perspectief niet weg bij Vitesse

9 januari 2019, 09:31

Mukhtar Ali rekent erop dat hij ook na januari nog speler is van Vitesse. De middenvelder komt in Arnhem dit seizoen nauwelijks aan spelen toe, maar heeft geen trek in een winterse overstap. Hij belooft te gaan knokken voor zijn plek.

De Brit werd door Vitesse in het seizoen 2016/2017 gehuurd van Chelsea en in de zomer van 2017 overgenomen van de Engelse club. Leonid Slutsky doet net als zijn voorganger Henk Fraser echter nauwelijks een beroep op hem. "Natuurlijk ben ik niet blij met het aantal speelminuten, maar de manager kiest hiervoor. Dan respecteer ik dat. Daarnaast weet ik echt wel dat ik drie hele goede middenvelders voor mij heb", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Desondanks wil hij deze winter niet vertrekken uit Arnhem. "Dat zal nu niet gebeuren, dat heeft ook niet mijn voorkeur. In de winter is het ook moeilijk om weg te gaan. Ik heb toch echt een voorkeur voor een zomerse transfer, zodat ik fris aan een seizoen kan beginne", zegt de 21-jarige Brit die geboren is in Saudi-Arabië. "Maar eerst hoop ik natuurlijk op meer speelminuten, want ik verbeter mezelf nog iedere dag. En ik weet zeker dat de eredivisie mijn niveau is, 100 procent, echt waar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen