Haps maakt rentree in oefenduel: "Er is weer een stap gezet"

12 januari 2019, 16:10

Ridgeciano Haps is op de weg terug. De linksback heeft zaterdag zijn rentree gemaakt bij Feyenoord, dat met 2-4 won van Karslruher SC. Hij kampte lang met een scheenbeenblessure, maar is op de weg terug.

De verdediger voelt zich steeds beter, geeft hij aan tegenover het Algemeen Dagblad. Hij deed zaterdag een halfuur mee. "De breuk zit er nog steeds, maar ik kan er mee spelen. Ik train al een tijdje mee. Mentaal was het heel zwaar om zo lang aan de kant te moeten staan. Dit was mijn eerste optreden in een wedstrijd sinds acht maanden."

Het is vrij onduidelijk hoe de blessure is veroorzaakt. "Hoe ik aan de blessure ben gekomen, weten we niet. Ik had het al vorig seizoen, heb er ook de bekerfinale mee gespeeld. Maar de pijn werd erger. Toen we dit seizoen begonnen, kon ik de pijn niet meer aan. Toen bleek inderdaad dat er een breukje in het linkerscheenbeen zat. Ik moest vooral rust houden. Tegen Karslruher SC was het vooral zaak om lekker te voetballen, heel te blijven en hopelijk blijft een reactie op de inspanning uit. Ik ben positief gestemd nu. Hoe snel ik er weer bij ben, is afwachten. Maar er is weer een stap gezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen