Chelsea wint moeizaam en doet hele goede zaken

12 januari 2019, 20:30   Bijgewerkt: 12 januari 2019, 20:36

Chelsea heeft zaterdag optimaal geprofiteerd van het verlies van Arsenal tegen West Ham United (1-0). De Londenaren hadden zaterdag een hele kluif aan Newcastle United, maar sleepten het duel wel met 2-1 uit het vuur. De ploeg staat daardoor steviger op plek vier.

Chelsea heeft de marge richting Arsenal hierdoor vergroot tot zes punten. Tegen Newcastle United, dat achttiende staat, werd de score na negen minuten geopend door Pedro. De Spanjaard controleerde een lange bal van David Luiz uitstekend en wipte het speeltuig slim in het doel. Newcastle beet echter nog voor rust van zich af door via Ciaran Clark de gelijkmaker op de borden te zetten. Hij kopte raak uit een corner.

Uiteindelijk was het echter de individuele klasse van Chelsea die de doorslag gaf. Na een werkelijk weergaloze actie op het middenveld van Eden Hazard schoof Willian de winnende goal tegen de touwen in de 57ste minuut. Arsenal en Chelsea treffen elkaar volgende week in het Emirates Stadium. Chelsea kan dat duel door de zes punten voorsprong met vertrouwen tegemoet zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen