Boessen geniet van 'de eerste prijs' met FC Den Bosch

13 januari 2019, 17:42   Bijgewerkt: 13 januari 2019, 19:26

FC Den Bosch heeft zondagmiddag de eerste prijs van het seizoen gepakt. Door de 2-6 overwinning op bezoek bij FC Dordrecht was de formatie van Wil Boessen de beste in de tweede periode van de Eerste Divisie. "De hele club leeft op, leeft mee. Als je kijkt waar we een half jaar geleden stonden, onbeschrijfelijk. De complimenten aan iedereen."

Dat zei trainer Boessen tegenover FOX Sports. Makkelijk ging het echter eerst niet, want in de pauze stond het 1-1 gelijk en was FC Dordrecht zeker niet minder. "Ik dacht eerst dat het te gemakkelijk werd opgepakt, maar dat was het niet. De passes waren te hard en er stond een strakke wind op het veld. Het was niet om aan te zien, misschien is dat dan toch de spanning van het moment."

Sven Blummel werd gewisseld voor Oussama Bouyaghlafen en na de rust kwam FC Den Bosch uit een komeet uit de kleedkamers. Boessen: "Zonder boos te worden moesten we dit rechtzetten. Schreeuwen in de rust heeft geen zin. We weten wat we moeten doen, maar je moet vooral aangaven waarom het wel gaat lukken. En de wissel pakte goed uit, waarna het duel met twee goals binnen twee minuten beslissen."

'Écht mooi'

Ook speler Danny Verbeek was uitgelaten na de periodetitel met FC Den Bosch. "Je ziet hoe het leeft, dat is écht mooi. Dit had een half jaar geleden niemand verwacht", glimlachte Verbeek, die een doelpunt maakte van grote afstand. "Niet normaal wat voor een effect eraan zat."

Lees ook: FC Den Bosch wil met nieuwe eigenaar terug naar Panasonic-tijd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen