NEC verliest wéér en is terug bij af: "Vijftiende plek is belachelijk"

13 januari 2019, 17:55

Het nieuwe jaar heeft NEC nog niet uit de crisis getrokken. Op bezoek bij FC Eindhoven werd zondag wederom verloren, waardoor de ploeg momenteel op de historisch slechte vijftiende plaats in de Eerste Divisie staat. "Dat is echt belachelijk. Dat moeten we onszelf echt aanrekenen", vond Ole Romeny over de stand op de ranglijst.

Tegenover Omroep Gelderland liet Romeny zich gaan over de nieuwe én late nederlaag (3-2). "Keeper Marco van Duin pakt nog een paar geweldige ballen, aan hem lag het zeker niet. Maar dan krijgen we met zo'n klote-geval een goal tegen. Dit was de eerste seizoenshelft ook al vaak zo, we dachten na Spanje weer vertrouwen te hebben. Daar leverden we een goede prestatie tegen Hannover, een Bundesliga-club", baalde de invaller.

'Terug bij af'

Dat was minder tegen FC Eindhoven, ondanks dat aanwinst Ferdy Druijff meedeed. De huurling van AZ kon met een kopbal het duel beslissen, maar miste net. "Net voor zij 3-2 maken hebben wij een grote kans op 2-3", zag ook trainer Jack de Gier tegenover FOX Sports. "Dan trek je hem over de streep. Of dat verdiend was? Je moet kijken of je resultaat kan halen. Op basis van de tweede helft was dat wel verdiend geweest." 

En dus is NEC met De Gier weer terug bij af. "We zijn 2 januari gestart met een nieuwe frisheid. Dat heeft wel een deuk opgelopen, dus wat dat betreft zijn we weer terug bij af", baalde de duidelijk aangeslagen oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen